Companie

                              Fructificand o experienta de 8 ani acumulata pe piata din Romania in oferirea de solutii inedite pentru producatorii de inghetata artizanala, Masiaf Smart vine sa propuna solutii inovative pentru personalizarea  locatiilor HoReCa , oferind ingrediente de top si mici echipamente pentru deserturi reci ( inghetata-proaspata, ice-coffee, granita , milkshake)

 Avem ca partener producatorul italian de top mondial Ugolini , cel care a inventat si introdus sistemul patentat de transmisie magnetica la echipamentele pentru granita. Remarcandu-se prin puterea sa de inovatie , Ugolini a reusit sa conceapa o masina multifunctionala, asemanatoare unui aparat de granita  care poate face pana si inghetata proaspata!

   Si, ca solutia sa fie completa, ingredientele pe care le oferim sunt de la renumitul producator italian PreGel , care de-a lungul timpului si-a pus amprenta in lumea inghetatei artizanale! Inventator al inghetatei de iaurt, straciatella si a altor  gusturi renumite,  PreGel propune in fiecare an cate 15-20 de produse noi, reusind astfel sa surprinda si sa fidelizeze consumatorii finali din toata lumea.
           

   Prin noi, aveti inclusiv posibilitatea de a face  shake-uri cu fructe proaspete chiar in fata consumatorului , asigurand astfel transparenta totala in ceea ce priveste naturaletea retetelor!          

Viziunea noastra vizeaza potentarea succesului clientilor prin oferirea de solutii complete, inovative, personalizate si prin competenta si orientarea catre performanta a echipei Masiaf.

Valorile noastre sunt:

1 Pasiunea - Suntem pasionati in ceea ce priveste munca noastra , produsele noastre , solutiile unice pe care le oferim si le dezvoltam permanent si dorim sa impartasim aceasta pasiune cu toti cei cu care si pentru care lucram.

2 Performanta - Ne dorim sa fim din ce in ce mai buni si actionam constant in aceasta directie.

3 Inovatia - Este elementul care ne leaga de partenerii nostrii, producatori de echipamente si ingrediente, lideri de top mondial din perspectiva inovatiei de produs. Inovatia nu se raporteaza insa numai la produse ci si la modul in care ne dorim sa facem totul si in care ne realizam activitatea. Astfel, oferim servicii complete din pasiune pentru excelenta.